Fazila Mansori

Mijn naam is Fazila Mansori trainer en geestelijk verzorger bij OCBR. Ik heb OCBR opgericht omdat ik me graag inzet voor een inclusieve samenleving. Zelf heb ik een Islamitische achtergrond maar heb veel respect voor iedereen ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging, kleur of ras. Mijn motivatie is om mijn medemens servicegericht met focus en passie te helpen of te ondersteunen waar dat nodig is. Mensen omschrijven mij als een sterk persoon iemand met grote compassie, warmte en een echte doorzetter. Uitdagingen vind ik leerzaam en heb een openhouding naar verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Als geestelijk verzorger bied ik een luisterend oor, bouw een vertrouwensband op met mensen die begeleiding of ondersteuning nodig hebben over zin- of levensvragen. Ik ben officieel gekwalificeerd als geestelijk verzorger voor iedereen en heb een zeer ruime ervaring.

Als trainer ben ik betrokken bij het geven van interculturele trainingen aan zorgprofessionals. In een interculturele samenleving als Nederland vind ik het van belang dat zorgprofessionals kennis vergaren over verschillende culturele achtergronden om een goede en kwalitatieve zorg te kunnen verlenen. Gedurende mijn werk in verschillende ziekenhuizen heb ik gemerkt dat hier veel behoefte aan is, om die reden heb ik OCBR opgericht zodat zorg professionals de juiste zorg aan hun cliƫnten kunnen verlenen. Mijn missie is om de zorgprofessionals zoveel mogelijk informatie te geven hoe om te gaan met een client en hun familie uit een andere cultuur. Zodat de cliƫnten en hun naaste zich veilig voelen, zich gemakkelijker openstellen en hierdoor beter op de zorg kunnen vertrouwen.

Wilt u meer over mijn persoonlijke leven weten. Klik dan op de button en lees mijn verhaal.